GündemSendika

15 Günde 5000 Üye! Genç Sağlık Sendikası Rüzgarı Arkasına Aldı

Sağlık camiasının sosyal medya üzerinden uzun zamandır tanıdığı Osman Kaya’nın kurucu Genel Başkanlığındaki Genç Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası hızla büyüyor. Üye kabulü itibariyle 15. gününü dolduran Genç Sağlık Sendikası 28 ekim itibariyle 5000 üyeye ulaştı.genç sağlık sendikası

İlk Ziyaretleri Anıtkabir’e Olmuştu!

Kurulduktan kısa bir süre sonra Ankara’da 1. Olağan İl Başkanları toplantısını yaklaşık 81 İl Temsilcisinin katılımıyla gerçekleştiren Genç Sağlık Sendikası ilk ziyaretini Anıtkabir’e yapmıştı. Anıtkabir ziyareti sonrası Sağlık Ağı muhabirinin sorusunu cevaplayan sendika sözcüsü Aras Ali Altıntaş: Umut dolu yarınlara, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izi ve ışığı altında çıkıyoruz. Demişti.

”Bir Yapbozun Parçaları Misali Birbirimizi Tamamlıyoruz”

Genç Sağlık Sendikası Genel Sekreteri Furkan Ali Çiftçioğlu: Genç Sağlık Sendikası kurucuları olarak bir yapbozun parçaları misali birbirimizi tamamlıyoruz, bu kadar iyi yetişmiş gençlerin bir arada olduğu yerde başarı kaçınılmazdır. Dedi.

genç sağlık sendikası

Dinçer İlboğa Çalışkanlığı İle Dikkat Çekiyor

Genç Sağlık Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Dinçer İlboğa’nın idaresindeki illerde yükselişte olan üye sayısı dikkat çekiyor.  Dinçer İlboğa’nın başarılı koordinasyonu sayesinde birçok temsilciliği şube olmanın eşiğine geldi.

Teşkilatlanma Emin Ellerde

Genel Başkan Yardımcısı Arif Camgöz’ün başında bulunduğu Genç Teşkilat hızla büyüyor. Kuvvetli iletişim becerileri ile her yaştan insana hitap eden Camgöz, ismi Genç olsa da her yaş grubuna hitap ederek kuşakları aynı çatı altında birleştiriyor

Medya Ona Emanet

Genel Merkez Yönetim kurulunda Sosyal Medya ve Basından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih Çekirge kısa sürede kurduğu bağlantılar ile sendika ile basın arasındaki köprüyü kurdu. Ulusal bazda pek çok bültene ulaşan Çekirge’nin hitap ettiği kitle hızla genişliyor.

Sorusu Olan Onu Buluyor

Hukuk ve Mevzuattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Aydın’ın yarın 2 yeni avukatla yapılacak olan sözleşmenin müjdesini verirken ”sağlık çalışanlarına üyemiz olsun-olmasın hukuk ve mevzuat alanında desteğimiz her zaman tamdır.” dedi.

Genç Sağlık Sendikası Karadeniz’de Çıkışta

Genç Personel Sağlık Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Fehim Alır koordinasyonunda bulunan Karadeniz bölgesinde sendikaya olan ilgi büyüyor. Şimdiden pek çok kurumda yetkiyi alacaklarını düşünen Alır, ”Mayıs’a gümbür gümbür geliyoruz.” dedi.

Genç Sağlık Sendikası Online Üyelik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu